Ne dobd el, javítsd meg, varrd újra, varrj újat!
Szívesen készítenél egy táskát vagy egy függönyt? Szeretnél bevarrni egy cipzárt vagy felhajtani a nadrágot? Megvarrnál egy új ruhadarabot? Megtanítalak, ha eljössz varrótanfolyamunkra.

Kezdő és haladó kiscsoportos tanfolyamunk  a terveim szerint havonta indul .                        A következő az alábbi pontokban indulhat és a jelentkezők igénye és száma szerint .              A 2-4 fős  alap-kezdő oktatásra a teljesen kezdőket várom. Jelentkezz bátran, kevesen vagyunk és mások se tudnak többet nálad!  Ha érdekel a téma, kérem jelentkezz nálam.

Kezdő:    2024. május 14-től kedden délelőtt      -   óra  vagy                                                                                                         kedden délután  14.30-18 óra között.

Haladó:           május 15-től szerdán délelőtt     8.30-12 óra        vagy                                                                                           szerdán délután 16.30-20 óra  között. 

Haladó:   a jelentkezők igénye alapján, egyeztetés után indul. 

Egyéni oktatás, a jelentkezők előzetes igénye szerint  megoldható.                                                              

                                              

A tanfolyam időtartama 3,5 óra/nap, 5 hétig tart, hetente egy alkalommal délelőtt vagy délután, összesen 5 alkalommal.  ( 4 fő hasonló igénye esetén egyéb időpontokat is egyeztethetünk
A tanfolyam ára: 36 000 Ft (2200 Ft/óra) amit az első alkalom végén kell befizetni.
Egyéni óraigény esetén 3 500 Ft/óra (előzetes egyeztetés esetén, kizárólag egyéni kérésre).

Kérem érdeklődésed esetén mielőbb jelezd igényedet, hogy  aszerint alakíthassuk ki az időpontokat, és a csoportokat, mivel a kiscsoportban max. 4 elhelyezésére van lehetőség. Erre van helyünk, és így tudok mindenkivel hatékonyan foglalkozni.                                                          Haladó tanfolyami érdeklődésed esetén már 2 fő jelentkezése után is csoportos program indulhat, igényed szerint (pl. 3,5 óra 3 vagy 5 alkalommal). 

Kérdezz és hívjál nyugodtan, a  további lehetőségekről is.

  

Kezdő tanfolyam 

Ha teljesen kezdőként indulsz, vagy már kicsit szoktál varrogatni, akkor nyugodtan gyere el, mert itt sok mindent megtanulhatsz amire ahhoz van szükséged, hogy bátran hozzákezdj a varráshoz:

- alapismeretek a varrógépről, varrógép talpakról, varrásfajtákról
- alap műveletek, technikák, ( szegés, tűzés, cipzár, gomblyuk stb.)
- alap- és kellékanyagok megismerése, használata
- a vasaló használata a varrás segítésében
- segédeszközök használata,szakkönyv, Burda, Varrás szaklap.

Minden alkalommal elkészítünk 1-1 darabot, kispárnát,díszpárnát,( v. bagoly párnát), divatos bevásárló táskát béléssel, belső zsebbel, cipzárakkal amit hazavihetsz.

Megtanulunk függönyt, fodrot varrni, és foltot, gumit, passzpolt felvarrni. Felhajtunk, leszűkítünk nadrágot, szoknyát, ruhát, bevarrunk cipzárt, ha ez érdekel.

Haladó varrótanfolyam

Amennyiben az alapok ismeretével rendelkezel, ismered, jól kezeled a varrógépedet és szeretnél tovább lépni akkor gyere a haladó tanfolyamra. Készíthetsz a gyermekednek nadrágot, vagy magadnak szoknyát, fölsőt, ruhát vagy egyéb kiegészítőt. Készíthetsz többféle divatcikket, nesszeszert, divattáskát ha az érdekel.

Megismerjük a szabás alapjait, elkészítjük a szabásmintát a szükséges méretben. Fontos az alapanyagok és kellékek megismerése és felhasználása a gyakorlatban

Megtanítom, hogyan kell a divatlapot (Burda, Varrás-divat) használni, értelmezni a jelzéseket, és megérteni a leírásokat (ezzel mankót adok a további egyéni fejlődésedhez). Elkészítjük együtt a kiválasztott darabok szabásmintáját, kiszabjuk együtt megbeszéljük a technológiát és méretedben megvarrjuk.

Hobbivarrónő

Ha elvégezted az alapkezdő vagy haladó tanfolyamot és kreatív vagy ill. egy irányban akarsz fejlődni vagy csak szeretnél még tanulni akkor egyéni vagy csoportos egyeztetés után van erre lehetőséged.

Ha mást szeretnél mint a leírtak tartalmaznak, vagy ha a gyermekeddel vagy barátnőddel jönnél, és csak hétvégén tudnátok varrni, akkor jelentkezz, és adott keretek között ha lehetséges, akkor megkeressük a lehetőségeket

Csoportos óradíj: 2200 Ft/óra.   Egyéni igény 1 fő esetén : 3500 Ft/óra ami a tanuláshoz felhasznált anyagok és kellékek árát is tartalmazza.    

Divattáska elkészítéséhez, és egyéni, saját méretre ill. célra készítendő ruhadarabok készítéséhez az általad hozott saját anyagok szűkségesek.

Készítsd el weboldaladat ingyen!