Ne dobd el, javítsd meg, varrd újra, varrj újat!
Szívesen készítenél egy táskát vagy egy függönyt? Szeretnél bevarrni egy cipzárt vagy felhajtani a nadrágot? Megvarrnál egy új ruhadarabot? Megtanítalak, ha eljössz varrótanfolyamunkra.

Kezdő és haladó kiscsoportos tanfolyamunk a jelzett időpontokban  és a igények ill. a jelentkezők száma szerint indul.
Kezdő: 2023. január 10-től kedden délelőtt 9-12.30 óra vagy  
                                                                     délután 16-19.30 óra között

Haladó:   a jelentkezők igénye szerint most kezdő is lehet
             2023. január 13-tóll szerdán délelőtt 9-12.30 óra vagy 
                                                                         délután 16-19.30 óra között

A tanfolyam időtartama 3,5 óra/nap, 5 hétig tart, hetente egy alkalommal délelőtt vagy délután, összesen 5 alkalommal.
A tanfolyam ára: 28 000 Ft (1 600 Ft/óra) amit az első alkalom végén kell befizetni.
Egyéni óraigény esetén 3 000 Ft/óra (előzetes egyeztetés esetén, kizárólag egyéni kérésre).

A téli szünetben januárban gyerekeknek lehetőséget is adok, igény estén egyeztetés alapján,   2000Ft/óra/ fő. Ajánlatom : 3 óra / 3 alkalommal.  Egyéni egyeztetéssel, akár több fő vagy szülővel együtt.  

Kezdő tanfolyam 

Ha teljesen kezdőként indulsz, vagy már kicsit szoktál varrogatni, akkor nyugodtan gyere el, mert itt sok mindent megtanulhatsz amire ahhoz van szükséged, hogy bátran hozzákezdj a varráshoz:

- alapismeretek a varrógépről, varrógép talpakról, varrásfajtákról
- alap műveletek, technikák, ( szegés, tűzés, cipzár, gomblyuk stb.)
- alap- és kellékanyagok megismerése, használata
- a vasaló használata a varrás segítésében
- segédeszközök használata,szakkönyv, Burda, Varrás szaklap.

Minden alkalommal elkészítünk 1-1 darabot, kispárnát,díszpárnát,( v. bagoly párnát), divatos bevásárló táskát béléssel, belső zsebbel, cipzárakkal.

Megtanulunk függönyt, fodrot varrni, és foltot, gumit, paszpolt felvarrni. Felhajtunk, leszűkítünk nadrágot, szoknyát, ruhát, bevarrunk cipzárt, ha ez érdekel.

Haladó varrótanfolyam

Amennyiben az alapok ismeretével rendelkezel, ismered, jól kezeled a varrógépedet és szeretnél tovább lépni akkor gyere a haladó tanfolyamra. Készíthetsz a gyermekednek nadrágot, vagy magadnak szoknyát, fölsőt, ruhát vagy egyéb kiegészítőt. Készíthetsz többféle divatcikket, nesszeszert, divattáskát ha az érdekel.

Megismerjük a szabás alapjait, elkészítjük a szabásmintát a szükséges méretben. Fontos az alapanyagok és kellékek megismerése és felhasználása a gyakorlatban

Megtanítom, hogyan kell a divatlapot (Burda, Varrás-divat) használni, értelmezni a jelzéseket, és megérteni a leírásokat (ezzel mankót adok a további egyéni fejlődésedhez). Elkészítjük együtt a kiválasztott darabok szabásmintáját, kiszabjuk együtt megbeszéljük a technológiát és méretedben megvarrjuk.

Hobbivarrónő

Ha elvégezted az alapkezdő vagy haladó tanfolyamot és kreatív vagy ill. egy irányban akarsz fejlődni vagy csak szeretnél még tanulni akkor egyéni vagy csoportos egyeztetés után van erre lehetőséged.

Ha mást szeretnél mint a leírtak tartalmaznak, vagy ha a gyermekeddel vagy barátnőddel jönnél, és csak hétvégén tudnátok varrni, akkor jelentkezz, és adott keretek között ha lehetséges, akkor megkeressük a lehetőségeket

Csoportos óradíj: 1600 Ft/óra.   Egyéni igény 1 fő esetén : 3200 Ft/óra 

Készítsd el weboldaladat ingyen!