Ne dobd el, javítsd meg, varrd újra, varrj újat!
Szívesen készítenél egy táskát vagy egy függönyt? Szeretnél bevarrni egy cipzárt vagy felhajtani a nadrágot? Megvarrnál egy új ruhadarabot? Megtanítalak, ha eljössz varrótanfolyamunkra.

Kezdő és haladó kiscsoportos tanfolyamunk  a terveim szerint havonta indul .                        A következő az alábbi pontokban indulhat és a jelentkezők igénye és száma szerint .            Az alap-kezdő oktatásra a teljesen kezdőket várom, és 2-4 fős kiscsoportban történik. Jelentkezz bátran, hiszen kevesen vagyunk és mások se ügyesebbek nálad!

 Ha érdekel a téma, kérem jelentkezz nálam.

Kezdő:  2023.  október 3-tól kedden délelőtt  9-12.30 óra  vagy                                                                                                                       délután  16.30-20 óra         között.                      

Haladó          október 4-től szerdán délelőtt 9-12.30 óra    vagy                                                                                                    szerdán délután 16.30-20 óra             között 

Haladóra, az alapokat elvégzőket, vagy azokat a lányokat várom, akik kicsit tudnak, vagy szoktak már otthon varrni.   Attól függően mit szeretnél varrni a létszám 2-3 fővel a jelentkezők igénye alapján, egyeztetés után indulhat.  

Egyéni oktatás, előzetes igényed szerint  megoldható.                                                                 
                                              

A tanfolyam időtartama 3,5 óra/nap, 5 hétig tart, hetente egy alkalommal délelőtt vagy délután, összesen 5 alkalommal.  ( 3 fő hasonló igénye esetén egyéb időpontokat is egyeztethetünk
A tanfolyam ára: 34 000 Ft (2000 Ft/óra) amit az első alkalom végén kell befizetni.
Egyéni óraigény esetén 3 300 Ft/óra (előzetes egyeztetés esetén, kizárólag egyéni kérésre).              A gyakorláshoz anyagot, gépet adok, de saját gépet is hozhatsz. 

Kérem érdeklődésed esetén mielőbb jelezd igényedet, hogy  aszerint alakíthassuk ki az időpontokat, és a csoportokat, mivel a kiscsoportban max.4 elhelyezésére van lehetőség. Erre van helyünk, és így tudok mindenkivel hatékonyan foglalkozni.                                                          Haladó tanfolyami érdeklődésed esetén már 2 fő jelentkezése után is csoportos program indulhat, igényed szerint ,(pl. 3,5 óra 3 vagy 5 alkalommal). 

Kérdezz és hívjál nyugodtan, a  további lehetőségekről is.

  

Kezdő tanfolyam 

Ha teljesen kezdőként indulsz, vagy már kicsit szoktál varrogatni, akkor nyugodtan gyere el, mert itt sok mindent megtanulhatsz amire ahhoz van szükséged, hogy bátran hozzákezdj a varráshoz:

- alapismeretek a varrógépről, varrógép talpakról, varrásfajtákról
- alap műveletek, technikák, ( szegés, tűzés, cipzár, gomblyuk stb.)
- alap- és kellékanyagok megismerése, használata
- a vasaló használata a varrás segítésében
- segédeszközök használata,szakkönyv, Burda, Varrás szaklap.

Minden alkalommal elkészítünk 1-1 darabot, kispárnát,díszpárnát,( v. bagoly párnát), divatos bevásárló táskát béléssel, belső zsebbel, cipzárakkal amit hazavihetsz.

Megtanulunk függönyt, fodrot varrni, és foltot, gumit, passzpolt felvarrni. Felhajtunk, leszűkítünk nadrágot, szoknyát, ruhát, bevarrunk cipzárt, ha ez érdekel.

Haladó varrótanfolyam

Amennyiben az alapok ismeretével rendelkezel, ismered, jól kezeled a varrógépedet és szeretnél tovább lépni akkor gyere a haladó tanfolyamra. Készíthetsz a gyermekednek nadrágot, vagy magadnak szoknyát, fölsőt, ruhát vagy egyéb kiegészítőt. Készíthetsz többféle divatcikket, nesszeszert, divattáskát ha az érdekel.

Megismerjük a szabás alapjait, elkészítjük a szabásmintát a szükséges méretben. Fontos az alapanyagok és kellékek megismerése és felhasználása a gyakorlatban

Megtanítom, hogyan kell a divatlapot (Burda, Varrás-divat) használni, értelmezni a jelzéseket, és megérteni a leírásokat (ezzel mankót adok a további egyéni fejlődésedhez). Elkészítjük együtt a kiválasztott darabok szabásmintáját, kiszabjuk együtt megbeszéljük a technológiát és méretedben megvarrjuk.

Hobbivarrónő

Ha elvégezted az alapkezdő vagy haladó tanfolyamot és kreatív vagy ill. egy irányban akarsz fejlődni vagy csak szeretnél még tanulni akkor egyéni vagy csoportos egyeztetés után van erre lehetőséged.

Ha mást szeretnél mint a leírtak tartalmaznak, vagy ha a gyermekeddel vagy barátnőddel jönnél, és csak hétvégén tudnátok varrni, akkor jelentkezz, és adott keretek között ha lehetséges, akkor megkeressük a lehetőségeket

Csoportos óradíj: 2000 Ft/óra.   Egyéni igény 1 fő esetén : 3200 Ft/óra ami a felhasznált anyagok és kellékek árát is tartalmazza.

Készítsd el weboldaladat ingyen!